Dag van het kasteel

Maandag 10 juni 2019

Ook dit jaar zullen wij weer deelnemen aan de dag van het Kasteel op 2e Pinksterdag, maandag 10 juni. Thema van dit jaar is “Over de grens” en hier haken wij natuurlijk op in in ons eigen kasteel. Het kasteel is geopend van 11.00 – 17.00 uur en de hele dag zijn er gidsen aanwezig. Zij vertellen de bijzondere verhalen die horen bij ons kasteel met op deze dag bijzondere aandacht voor de banden met 14 andere gemeentes ‘over de grens’. In het kasteel zal een kaart met deze verbindingen te zien zijn.

Ook aan de kinderen wordt gedacht! Koning Walram vertelt de kinderen een spannend verhaal (11.30 – 13.30 – 15.30 uur) over de dikke Koning en zijn ontmoeting met “5 bijzondere mannetjes”. Na afloop van het verhaal kunnen kinderen zelf kijken of ze de ook over de gaven van deze mannetjes beschikken. Bij het goed afronden van de opdrachten wacht er een leuke verrassing en oorkonde bij de infobalie!

Onze eigen troubadour Mart van Knippenberg zal deze dag muzikaal aankleden en op verschillende momenten op het Maasterras en bij minder mooi weer in onze Binnenplaats de mooiste Internationale liedjes ten gehore brengen.

Entree is op deze dag slechts € 3,50 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree!

Kindermusical Het raadsel van de Keverbergput

Kasteel De Keverberg
kasteelhof 4
5995 BX Kessel
www.kasteeldekeverberg.nl

Meer evenementen in Kessel