De BigBand Belaeving

Zon 19 mei 2019 13.30 uur –  17:00u

Op zondag 19 mei organiseert BigBand The Ambassadors, onderdeel van Muziekvereniging Kessel, de BigBand Belaeving! Een gezellige middag met muziek van BigBand Jazzy Jam uit Neer, BigBand New Dimensions uit Urmond en als primeur het allereerste optreden van coverband Saturday Shenanigans. Natuurlijk treedt BigBand The Ambassadors ook zelf op!

Bij mooi weer vindt deze sfeervolle middag plaats in de Kasteeltuin bij Kasteel De Keverberg, bij minder mooi weer in de Binnenplaats van Kasteel De Keverberg. De entree voor het bijwonen van deze middag is gratis! 

Bigband beleaving

Kasteel De Keverberg
kasteelhof 4
5995 BX Kessel
www.kasteeldekeverberg.nl

Meer evenementen in Kessel

Dag van het Kasteel maandag 10 juni

maandag 10 juni 2019

Ook dit jaar zullen wij weer deelnemen aan de dag van het Kasteel op 2e Pinksterdag, maandag 10 juni. Thema van dit jaar is “Over de grens” en hier haken wij natuurlijk op in in ons eigen kasteel.

Kunstmarkt Kessel 2019

zondag 25 augustus 2019

Ook dit jaar gaan de poorten van de kasteeltuin in Kessel weer open voor  de jaarlijkse Kunstmarkt. Een dag gevuld met onder andere mooie  schilderijen, prachtige beelden, bijzondere keramiek en heerlijke muziek. 25 Augustus is de dag waarop dit evenement vol cultuur en kunsten weer plaatsvindt.