Top 2000 Concerten Harmonie Panningen en Fanfare Kessel!

Za 7 december 2019 20.30 uur

Koninklijke Fanfare Maasoever, onderdeel van Muziekvereniging Kessel, en Koninklijke Harmonie Concordia Panningen hebben de muzikale handen ineengeslagen en de samenwerking opgezocht met een bijzonder initiatief.

Vanaf september hebben beide verenigingen twee keer per week gezamenlijk gerepeteerd voor het “Top2000 in concert”, een sfeervol concert in de stijl van de Top2000. Gevuld met bekende popsongs en nostalgische evergreens in mooie arrangementen, zoals “Stairway to Heaven”, “Het Dorp”, “Mr. Blue Sky”, “This is my life” en “Africa”.

Om het geheel nog meer cachet te geven wordt een combo toegevoegd aan de orkesten, en is de samenwerking opgezocht met een aantal topzangers. Gerry Reintjens, Ton Janssen, Pim van Wylick en Mart van Knippenberg treden met beide orkesten samen op. De concertzalen worden in caféstijl ingericht om zo nog meer een nostalgisch gevoel op te roepen. Francien van Kessel: “Onze jeugdleden treden al een aantal jaren samen op bij de jeugdorkesten Peel & Maas. Het leek ons leuk om deze samenwerking nu ook eens door te zetten naar de volwassen orkesten. De klik was er vanaf het eerste moment, iedereen had er zin in om samen iets moois neer te zetten”.

Esmée Gootzen vult aan: “Net als veel fanfares en harmonieën hebben we te maken met teruglopende ledenaantallen. Samen muziek maken is wat ons verbindt en wat ons plezier brengt. Dan is het echt een win-win-situatie als je met meer dan 60 muzikanten samen op het podium zit: een volle klank en veel power. Dat is echt genieten!”

Op zaterdag 30 november is het “Top2000 in concert” te beluisteren in Gemeinsjapshoes in Kepèl, aanvang 20.30 uur.
Op zaterdag 7 december is het “Top2000 in concert” te beluisteren in Gemeenschapshuis de Paort in Kessel, aanvang 20.30 uur.

Entree voor het concert is € 7,50 en kaartjes zijn op de avond zelf verkrijgbaar.

Kindermusical Het raadsel van de Keverbergput

Gemeenschapshuis de Paort
Markt, Kessel

Meer evenementen in Kessel